vasárnap, február 26 th, 2017

 

Június 1-én startol a Feszt!EGER, ahol újra fellép a Halott Pénz, valamint részt vehettek a Punnany Massif és a Vad Fruttik koncertjén is. A fesztivált megelőző Music Hungary kapcsán Gerendai Károllyal, a Sziget Kft. vezetőjével beszélgettünk valamint szóba került a sör is.

Már kevesebb, mint 100-at kell aludni, és indul a hazai fesztiválszezon, méghozzá az egyik legizgalmasabb hazai fesztiválhelyszínen, az egri borvidék dombokba vájt pincéi övezte Bolyki Völgyben. Június 1-én startol a Feszt!EGER, amit ezúttal is hazai könnyűzenei szakma legfontosabb találkozója, a Music Hungary előz meg és ismét várja az ifjú talentumokat az ÉTER tehetségkutató is.

Immár ötödik alkalommal hívja össze a hazai zenészeket, menedzsereket, producereket, marketing szakembereket és politikusokat – a Sziget Szervezőiroda és a közös jogkezelőket tömörítő ProArt szövetség által életre hívott – Music Hungary Konferencia, melynek célja, hogy a szakemberek megvitassák, hol áll most a magyar zeneipar, merre tart, milyen lehetőségek körvonalazódnak a hazai iparág részvevői számára.

Gerendai Károly a Sziget Kft. vezetője szinte hazajár Egerbe. A három rendezvény közül neki a Music Hungary a favorit. – Nekem ez a legfontosabb, mert ez az ami hozzám tartozik ezen a rendezvénysorozaton belül, másrészt pedig a szakma szemében ez egyedi esemény, mert ebből a szakmai konferenciából ez az egy van Magyarországon. Ez lesz az ötödik Music Hungary – mesélte.