Eger Termálfürdő
Csobbanj egyet a strandon a fesztiválozás után! 10 % kedvezmény a Feszt!Eger karszalaggal a felnőtt, diák és az egri jegy árából.
Weboldal

​Gál Tibor Fúzió
Kóstold meg Gál Titi borait, vagy frissítsd fel magad egy hűs Verzsü-s limonádéval! Feszt!Eger karszalaggal 10% kedvezmény június első hétvégéjén.
Weboldal

Exithouse
20% kedvezménnyel – ha szükséged volna egy kis adrenalinra. Muszáj kiszabadulnod, ha el akarod csípni az esti koncerteket!
Weboldal

Snookball
A billiárd és a foci ötvözete, ahol próbára teheted az ügyességed. Gyere és próbáld ki most 20% kedvezménnyel!
Weboldal

Depresso
avagy “Csernusdoki” és a kávékülönlegességek esete. De adnak enni is. Akarsz róla beszélni?! Akkor menj és először kóstold meg, most 10% kedvezménnyel.
Weboldal

Agria Ring
Te vagy a jobb? Ne csak a karszalagod mutasd meg, hanem a vezetési tudásodat is. Versenyezz a barátaiddal az Agria Ringen, ahol most 10% kedvezménnyel leng a kockás zászló.
Weboldal

Corner 2
Gluten – Meat – Sugar – Bacon – 10 % kedvezmény
Isteni burgerek, házi szószok, sült krumpli, jéghideg üdítő és Gyuri néha beizzítja a szmókert is. Ezt ne hagyd ki!
Weboldal

Déjá vu
Mutasd a karszalagod, és 10% kedvezményt kapsz az ételek és italok árából.
Weboldal

Hippolit – Terrace
Egy jó pizza és egy hűs koktél a belváros szívében. Hangolódj a Feszt!Egerre 10 % kedvezménnyel, kora délutántól buli hangulattal vár a Terrace!
Weboldal

Excalibur Középkori Lovagi Étterem

Köszöntelek hát, Jó Lovag, ki messze földről érkezvén betérsz hozzám, hogy megfeledkezz csatáid zajáról! Kóstold meg nálunk szárnyasnak, vadnak levét, sertésünk, marhánk legjobbikát, és öblítsd le torkodról az út porát jó borunkkal! Fogadd ezt tőlünk most 10% kedvezménnyel!
Weboldal

Flaska Bár
Feszt” akciókkal várnak Benneteket! 15% kedvezmény minden rövid ital árából a karszalag felmutatásakor. 3+1 akció Dreher Pale pohár sör és 2cl jagermeister vásárlása esetén.
Weboldal

Városnéző kisvonat
Szívesen elmennél egy kis városnézésre, de nincs kedved sétálni? A kisvonattal most 10% kedvezménnyel nézheted meg Eger nevezetességeit! A menetrendért hívd a következő számot: +36 20 934 7182

Dobó István Vármúzeum
Kiállítások, vitézek, történelmi fegyverbemutató az Egri várban. Most 10% kedvezmény a belépőjegy árából karszalag felmutatása esetén.
Weboldal

Hasznos Holmik
Frissítsd a fesztiválszetted a Hasznos Holmik üzletben – karszalaggal most 5% kedvezmény és a legmenőbb cuccok várnak!
Weboldal

Csatlakoznál az akcióhoz?

Hívd Andreát: +36 20 998 40 75